ZEFRO SRL – SEO Plus

ZEFRO SRL, operatorul website-ului SEO Plus, ia în serios protecția datelor dvs. personale. Această Politica de Confidențialitate explică ce date colectăm, de ce le colectăm, cum le utilizăm și cum sunt protejate.

Ce date personale colectăm

Când utilizați serviciile SEO Plus sau când vizitați site-ul nostru, putem colecta următoarele date:

Nume și prenume
Adresa de email
Număr de telefon
Adresa IP și date de navigare prin cookie-uri și tehnologii similare

De ce colectăm aceste date

Colectăm aceste date pentru a putea:

Furniza și îmbunătăți serviciile noastre SEO
Comunica cu dvs. în legătură cu serviciile noastre
Personaliza și îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru

Cum utilizăm datele dvs.

Nu vindem sau închiriem datele dvs. personale către terțe părți. Utilizăm informațiile colectate pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dvs., pentru a vă furniza serviciile solicitate și pentru a ne conforma obligațiilor legale.

Cum protejăm datele dvs.

Ne-am angajat să protejăm datele dvs. personale și să utilizăm tehnologii și proceduri de securitate adecvate pentru a proteja datele dvs. de accesul neautorizat, utilizarea ilegală sau divulgarea neautorizată.

Drepturile dvs. privind datele dvs. personale

Conform GDPR, aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau limita procesarea datelor dvs. personale. De asemenea, aveți dreptul de a obiecta la procesarea datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor. Puteți exercita aceste drepturi contactându-ne la office@seoplus.ro.

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la office@seoplus.ro.

ZEFRO SRL – SEO Plus © 2023. Toate drepturile rezervate.